Sweet Dreams

פותחים קונדיטוריה? זה הרבה מעבר לניחוח המאפים

כאשר אנחנו נכנסים למאפייה השכונתית, הרי שהמראה הוא לרוב דיי אחיד – מגשי נירוסטה אדירי ממדים ובתוכם שפע של מאפים שונים המסודרים אחר כבוד (וכן מעוררים בנו מיד את התיאבון).

וודאי שלא נסכים לשלם מחיר גבוה יתר על המידה על אותו המאפה, שכן דיי ברור לנו שיש כאן שוק אחיד עם סטנדרט זהה.

אך מה קורה כאשר אנחנו פוסעים אל עברה של קונדיטוריה יוקרתית? ומה בעצם הופך אותה ליוקרתית?

וודאי שכולנו נוכל להסכים על הקביעה שייתכן שנתפשר, ונהיה מוכנים לשים עוד כמה וכמה שקלים לא מבוטלים כדי לשים את ידינו על דבר מתיקה.

איך כל הקסם הזה קורה? חלק ניכר מזה זהו הקרדיט לקונדיטורים המוכשרים, והחלק השני הוא למעשה עיצובי!

האף מחליט? לא רק!

כשאנחנו נכנסים אל תוך מאפייה, אין דבר שמעורר בנו יותר חשק מאשר הניחוחות העזים של מיני המאפים השונים.

אך לצד אותם המאפים, ישנה גם השפעה של האופן בו אנו רואים את הדברים.

בקונדיטוריה, שימו לב שאחד מן ההבדלים העיקריים שניכרים הוא לא אחר מאשר תצוגת מיני המאפים.

והנה מספר היבטים שכדאי לכם להכיר באם והחלטתם לפתוח מאפיית בוטיק לקונדיטוריה:

פתרונות תצוגה

אחד מן המוטיבים הבולטים הוא האופן התצוגה של המאפים השונים.

במקרה שכזה אין מדובר במדפי נירוסטה רגילים, כי אם במדפי עץ או מדפים ממותגים על בסיס סוגי המאפים ודברי המתיקה שמאפיינים אותם.

כיום ניתן למצוא מפעלים המספקים פתרונות עיצוביים שכאלו בהתאמה אישית לצורכי החנות.

פתרונות תאורה

לצד אלו, מצטרפים גם פתרונות תאורה שונים אשר מוסיפים ערך מוסף רב לתצוגת המוצרים.

פתרונות תאורה על סטנדים ומדפים לתצוגה ניכרים במגוון רחב של חנויות המוכרות דברי מתיקה עם תצוגת זכוכית, וניתן לראות אותם בגלידריות, מאפיות בוטיק ועוד.

סידור החנות

חשוב לציין שכל אלו מסתכמים בסופו של דבר באופן הסידור של הקונדיטוריה.

כדי לעודד את מכירת המוצרים ולהציג אותם בצורה נחשקת יותר, הרי שחשוב גם לעצב את החנות בצורה שתעניק חוויה צרכנית במלוא תפארתה.

למלאכת מחשבת זו ישנם אנשי מקצוע מיומנים שזוהי למעשה מהות עבודתם.

כתבה זו נכתבה בשיתוף עם מפעל תיצוג פדגו פלסטיק

מיני מתוקים

לקוחות ממליצים

ליאת אמיר
ליאת אמיר
קרא עוד
אני ובן זוגי באנו לסדנה שקניתי לו כהפתעה לקידום חשוב שהוא קיבל בעבודה. חוויה נפלאה שקשה לתאר במילים. אנה הדריכה אותנו בכל כך אהבה ומסירות, הפגינה המון חשק וראו שהיא עושה את זה מכול הלב. יצאנו מרוצים, ועם שפע של ידע בהכנת מתוקים.
דניאל מורג
דניאל מורג
קרא עוד
אנחנו ועוד כמה חברים החלטנו שאנחנו רוצים למצוא בילוי קצת שונה, משהו שלא עושים בדרך כלל. האמת? אחרי שעשינו פעם אחת את סדנת השוקולדים של אנה, אנחנו כבר חושבים להפוך את זה למסורת קבועה מדי שנה :)
אריק נגרונוב
אריק נגרונוב
קרא עוד
אנחנו חברה קטנה ומשפחתית. ובגלל שאנחנו חברה כל כך בטיקית, לפעמים זה קצת 'יושב עלי' אם העובדים לא מראים יחסי חברות קרובים אחד עם השני. נרשמתי לסדנת המתוקים לגיבוש עובדים של אנה, ואני רוצה להמליץ בחום. וואו איזו חווייה. פייר? הייתי סקפטי קצת בהתחלה. מפרגן בהמון אהבה.
איווט קפלטי
איווט קפלטי
קרא עוד
יש לי ידע מאוד רחב במתוקים, אך החלטתי שאני רוצה להרחיב את הידע הקיים ולהביא את עצמי לדרגות ורמות חדשות. אנה ערכה איתי קורס פרטי, ותוך מספר שעות יצאתי עם ידע שלא הצלחתי לרכוש לאורך שנים ארוכות. תודה רבה על הכל!
הקודם
הבא

סדנאות

השאירו פניה